Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Oblíbený dětský seriál Máša a Medvěd končí, ale na Minimaxu pojede dále!



05.10.2015

Ruský animovaný seriál Máša a medvěd si  mnoho dětí zamilovalo. Ruští tvůrci dokreslili jeho poslední díl, ale děti nemusejí smutnit a mohou se na seriál dívat na české kabelové stanici Minimax!

Foto: Youtube

Hlavními hrdiny seriálu je děvčátko Máša a starostlivý medvěd. Máša je pěkně hyperaktivní děvčátko, které jeho tvůrce režisér Oleg Kuzovkov vymyslel, když během dovolené na Krymu viděl podobnou holčičku, která svým rodičům prý nedopřála ani chvilku odpočinku. Ostatně jistě takovou holčičku znáte, anebo ji třeba máte dokonce doma! Medvěd pak holčičku a její ztřeštěné nápady usměrňuje, a to původně cirkusový medvěd hledal v lese odpočinek…

Seriál se stal nesmírně populárním i ve světě (třeba v Miami získal dětského Oskara Kidscreen Award), proto překvapila nedávná zpráva, že natočením 52. dílu prý seriál končí. Přitom letos v červenci americký odborný časopis Animation Magazine uvedl "Mášu a Medvěda" na seznam projektů, které se mohou stát klasikou budoucnosti. V žebříčku jde o jediný televizní seriál z Ruska.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist