Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Nový Sunar premium je nejblíže mateřskému mléku



22.04.2011

V dnešní době chtějí maminky dát svým dětem to nejlepší a nejkvalitnější. I přestože je doporučovaná délka výhradního kojení alespoň do 6. měsíce, jsou případy, kdy kojení již není možné. Náhradní variantou je pak po konzultaci s pediatrem podávat mléčnou výživu.

Je samozřejmostí, že výrobci reagují na současné trendy a kladou důraz na správnou a zdravou dětskou výživu. Snaží se nabídnout stravu, která svým složením odpovídá nejnovějším vědeckým poznatkům v této oblasti. Proto je velmi těžké se v široké nabídce kojeneckých výživ orientovat.

 

 

Pro maminky, které nechtějí dělat kompromisy, je tou pravou volbou Sunar premium.  Ten se svým složením nejvíce blíží mateřskému mléku. Podle jeho vzoru jako jediný na trhu obsahuje mléčný tuk, díky kterému má zároveň lahodnou a přirozeně mléčnou chuť a dětmi je velmi dobře přijímán.

Současně obsahuje unikátní kombinaci látek přirozeně se vyskytujících v mateřském mléku, které by měly být dle doporučení odborníků v dostatečném množství přijímány stravou. Mezi ty patří například vitamíny A, C a D, které podporují normální vývoj imunitního systému dítěte.

Přirozený vývoj mozku podpoří obsažené železo a celkové pohodlí dítěte beta-palmitát, který je významnou složkou mléčného tuku a přispívá k měkčí konzistenci stolice. Sunar premium také obsahuje významné nenasycené mastné kyseliny DHA a ARA, prebiotika GOS, beta-palmitát a nukleotidy, které jsou přirozenou součástí mateřského mléka.

Pro zabezpečení správného vývoje a růstu každého dítěte je Sunar premium k dostání pro tři různé věkové kategorie.

Důvěru v tento prémiový produkt má také česká olympijská atletka Bára Špotáková, která sama vyrostla na Sunaru. Svému synovi Jankovi chce dopřát stejně kvalitní péči, jakou měla ona sama.

 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist