Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Nový seriál Zoobabu míří do televizí na celém světě!



08.10.2012

Díky novému seriálu se budeme nejen bavit, ale i vzdělávat! Hlavní hrdinkou bude netradičně "hravá krabice", do níž se vejde přes sto zvířat a která mění podobu podle toho, kdo se v ní ukrývá ...

zoo
Foto: Promo
 

Společnost BRB Internacional přichází s novým 3D animovaným seriálem s názvem Zoobabu, který by podle předběžné dohody mohly odvysílat všechny přední televizní společnosti, jako jsou Disney v Japonsku, Canal+ ve Francii, Pixel na Ukrajině, RAI v Itálii, Discovery Kids v Latinské Americe, Minika v Turecku, či Al-Jazeera v arabských zemích. Ostatní území pokryje společnost Orange a či španělský kanál Clan-TVE.

Koprodukční projekt tří společností (Screen 21, Televisio de Catalunya, a Image In) v sobě ukrývá více než sto animovaných pohádek ve formě hádanek v stereoskopickém podání, tedy ve 3D. Najdeme v něm přes stovku různých zvířat (proto název zoo-babu!), jejichž podobu budou děti hádat pomocí rafinovaně zvolených otázek. Celý projekt má vzdělávací, ale i zábavnou formou pomoci dětskému publiku poznat svět a hlavně přírodu kolem.

Zoobabu je v současnosti v éteru na takových stanicích jako je španělský Canal Panda, polský Minimini, slovinský RTV, izraelský Hop! Channel, australský a novozélandský Disney, kostarický Canal 9 nebo kanadské Radio Canada. Kdypak se objeví ve vysílání nějaké české televizní stanice?

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist