Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Německá společnost natočí novou verzi seriálu Arabela!



01.02.2013

Legendární pohádkový seriál Československé televize z roku 1979 se dočká německého remaku! "Neue" Arabela však bude natočena výhradně v němčině a s německými herci!

arabela
Foto: Česká televize
 

Německá společnost o seriál Arabela před časem projevila zájem, a tak jim režisér původní verze Václav Vorlíček prodal autorská práva. Slavný tvůrce, který má za sebou také seriály Létající Čestmír nebo Křeček v noční košili, ale vzhledem ke svému věku odmítl německou verzi seriálu režírovat a ujme se pouze role supervizora.

Zatímco Jana Nagyová alias Arabela prohlásila, že by si v novém seriálu klidně střihla postavu královny, kterou v české verzi ztvárnila Jana Brejchová, Dagmar Patrasová alias princezna Xenie byla zprávou o natáčení remaku pohoršena.

Je ale pochopitelné, že v nové verzi už nebudou hrát původní herci. Většina starších herců jako Vladimír Menšík, Jiří Sovák nebo Vlastimil Brodský totiž nežije a ti mladší zestárli o 34 let.

Původní verze seriálu Arabela z roku 1979 byla koprodukcí se západoněmeckou Westdeutscher Rundfunk Koln, takže je vlastně logické, že se německá společnost znovu pokusí natočit tuto oblíbenou látku. Tak snad to Němci moc nepokazí!

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Arabela(313 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist