Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Navštivte s námi Psí ostrov!



24.04.2018

Působivý animovaný film Psí ostrov vstoupí do českých kin 10. května 2018 a přinese s sebou nevšední dobrodružství.

Photo © 20th Century Fox (3x)

Drama a komedie v jednom balení

Děj Psího ostrova se odehrává v budoucnosti, od dnešních dnů za dvacet let. Ocitáme se v situaci, kdy takzvaná psí chřipka dosáhla rozměrů epidemie. Její ohnisko leží ve městě Megasaki. Lidé se obávají, že by mohla ze psů přeskočit na ně, proto starosta Kobayashi vyzývá k okamžité karanténě, respektive k vyhoštění a izolaci psů. Psí exilovou kolonií se pak stává nedaleký ostrov, dosud sloužící jako skládka.

Na skládce o šest měsíců později nouzově přistane jednomotorový letoun. Smečka divokých psů v jeho troskách objeví dvanáctiletého chlapce. Atari je sirotek, mající za pěstouna právě pana starostu. S pomocí nových psích kamarádů začne hledat svého ztraceného psa Flíčka. Postupně odhaluje spiknutí, jehož cílem je nemilosrdná likvidace všech psů z města.

Nový snímek Wese Andersona, režiséra filmů Fantastický pan Lišák, Až vyjde měsíc a Grandhotel Budapešť, přináší neobyčejný impozantní příběh, jemuž v originále propůjčili své hlasy Bill Murray, Edward Norton, Jeff Goldblum, Scarlett Johansson, Tilda Swinton a další. Pro mládež do dvanácti let film není příliš vhodný, starší diváky však určitě zaujme.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist