Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Na vánoce uvidíme v televizi hned tři nové princezny!



13.11.2014

Vánoce tady budou cobydup a Česká televize už představila vánoční program, který se sestává jako už tradičně hlavně z pohádek. A nejenom děti se mohou těšit hned na tři nové princezny a pohádky!

Foto: Continental Film

Poněkud překvapivě můžeme vidět v roli princezny krásnou mladičkou slovenskou zpěvačku Celeste Buckingham. Ta se vtělí do role princezny v česko-slovenské pohádce Láska na vlásku, ve které hraje roli velká záměna, která způsobí spoustu zápletek i nové látky. Otce krále hraje Tomáš Hanák, který vystoupí v podobné úloze zcela prvně.

V netradiční roli princezny se ukáže také Jenovéfa Boková, která bude v pohádce Kdyby byly ryby představovat tak trošku netradiční princeznu: „Princezna Lidunka není klasická krasavice, která by se sama o sebe starala nebo měla komoří, spíše ráda posiluje, chce být silná a má ráda rybí tuk,“ říká sympatická mladá herečka.

 

A do třetice všeho dobrého uvidíme zcela novou pohádku Princezna a písař, ve které bude za princeznu Monika Timková a Matouš Ruml za královského písaře. Společně pak musí najít viníka loupeže a napravit dávnou křivdu.

Podle ukázek to vypadá, že pohádky nešetřily na krásné výpravě a kostýmech, všechny princezny jsou krásné a sympatické a jistě se máme nač těšit. Stane se některá z nich vánoční klasikou?

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist