Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Na sv. Valentýna se přiřítí bojový anděl Alita!



28.01.2019

Od 14. února 2019 si budete moci zajít do kina na dobrodružný sci-fi thriller plný akce i romantiky. Alita: Bojový Anděl je film založený na japonském manga komiksu Gunnm, jehož autorem je Jukito Kiširo a jenž vychází v Americe pod názvem Battle Angel Alita. Nadupaná podívaná bude přístupná i mládeži od dvanácti let, tak si ji nenechte ujít!

 

Foto: 20th Century Fox (3x)

Svět vzdálené budoucnosti rozhodně není ideálním místem pro život, ale najdou se v něm nezištní lidé pomáhající druhým. Kyberdoktor Ido (Christoph Waltz) prolézá skládky ve snaze nalézt funkční součástky, které by mohl implantovat těm, kdo o část těla přišli. Přitom objeví Alitu (Rosa Salazar), rozbitého kyborga se srdcem a duší dospívající dívky.

Podaří se mu ji přivést k životu, Alita si však nepamatuje na svou minulost a okolní svět nepoznává. Přesto okamžitě nasává množství nových informací a seznamuje se s životem vrstevníků. Zaujme ji především mladý rebel s motorkou Hugo (Keean Johnson). Zároveň dívka poznává i odvrácenou stranuIronCity.

 

Při konfrontaci s místním podsvětím objeví své mimořádné schopnosti. Začne být opravdu nebezpečná a snadno se dostane do hledáčku skupiny nájemných zabijáků terorizujících město. Jejich jediným úkolem teď bude Alitu najít a zničit. Z obyčejné kyberholky se stane bojový anděl, jenž si konečně vzpomene, co je jeho pravým posláním.

 

Film režíroval Robert Rodriguez (Sin City – město hříchu, Machete aj.) Na scénáři se podíleli James Cameron a Laeta Kalogridis. Manga sérii Bojový anděl Alita u nás vydává nakladatelství Crew, tak si ji nezapomeňte přečíst.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist