Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Na Starých Hradech ožijí o prázdninách pohádkové bytosti



03.07.2015

Hrad a zámek Staré Hrady myslí hlavně na děti, právě na ně zde totiž budou čekat princezny, čarodějnice a mnohé další pohádkové bytosti, které jim zpříjemní prohlídku. A to dokonce po celý rok, nejenom o prázdninách!

Foto: Starehrady.cz / Archiv (2x)

Děti a jejich rodiče zde mohou využívat hned několik pohádkových okruhů. Hrad a zámek s Dračí královskou komnatou, kde se zabydlelo na třicet druhů draků a dráčků a dokonce i Dračí královská rodina. V zámeckém pohádkovém sklepení se na Vás těší draci, obři, vodníci, víly i skřítkové.

Navštívit můžete palác plný skřítků, lesní a ledové království, čertovskou školu a Pekelnou direkci, potkáte se s tříhlavým drakem Třífrňákem a uvidíte i Obří Smaragdové draky, kteří se do sklepení probourali z pěti pater starohradských katakomb.

Spousta zábavy i pohádkového dobrodružství čeká na děti i na okruhu hradní pohádková půda, kde přebývají čarodějnice a kouzlobabky. Ty mají na půdě svoji prádelnu, mydlírnu, čarodějnou hospůdku i garderóbnu. Za vstupné zaplatí dospělí 115 korun, děti do 11 let 65 korun, mládež 85 korun. Otevřeno je denně od 9:30 do 18 hodin

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist