Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Na seriál Simpsonovi padne smutek - jedna postavička má nadobro skončit!



04.10.2013

Producent slavného seriálu Al Jean prozradil, že v nově chystané sérii legendárního seriálu zemře jedna z hlavních postav! Fanoušci Simpsonů jsou právem zděšeni a přemýšlejí, kdo by to mohl být ... Snad to nebude nikdo ze žluté rodinky?

serial
Simpsonovi
Foto: Česká televize

Producent Al Jean, který svým prohlášením šokoval celou filmovou veřejnost, pochopitelně odmítl uvést jméno postavičky, která navždy odejde. Zároveň naznačil, že to bude postava, za kterou už herec, který ji namluvil, dostal cenu Emmy.
 
Tím nám však k identifikaci oběti moc nepomohl - Emmy totiž dostal třeba hlas Leváka Boba (Kelsey Grammer) nebo Princezny Penelopy (Anne Hathaway), ale také herci, kteří dabují Homera (Dan Castellaneta), Marge (Julie Kavner), Barta (Nancy Cartwright) i Lízu (Yeardley Smith). A co třeba starý děda Simpson?


Pravdou ovšem je, že v animovaném seriálu zemřelo už několik postav, třeba sousedka Maude Flandersová, žena zbožného "pablba" Neda, Homerův kolega z jaderné elektrárny Frank Grimes nebo jazzman Murphy Krvavá dáseň, kterého milovala Líza.

Seriál Simpsonovi vstoupil na televizní obrazovky v roce 1989 a dnes se vysílá už 25. série. V roce 2007 měla premiéru celovečerní komedie Simpsonovi ve filmu. Epizoda, v níž "někdo zemře", bude vyrobena v tomto roce, ale bude se vysílat až ve 26. sezóně.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Simpsonovi(112 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist