Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Na pulty knihkupectví míří knížka Pohádky pro kulíšky 2!



05.01.2014

Umělci občanského sdružení Nedoklubko připravili pěkný dárek rodičům a dětem! Knížka s názvem Pohádky pro kulíšky 2 je velkým špalíčkem pohádek, říkanek, omalovánek, mandal a hravých úkolů.

kulisky
Foto: Promo

Do druhé knihy svými texty přispěli někteří umělci. Jsou mezi nimi písničkáři - Jan Burian, Petr Nikl, Jiří Dědeček, Petr Váša, Michal Bystrov, Petr Linhart, Marek Vojtěch, Karel Diepold, Caine, Jan Jeřábek, Jiří Konvrzek, Filip Pýcha, Daniel Burger a Hynek Žirovnický a písničkářky Marka Míková, Terezie Palková, Jana Šteflíčková a Karolína Kamberská.
 
Se svou troškou do mlýna však přispěly i známé spisovatelky Daniela Fischerová, Renata Štulcová, Markéta Šichtařová, Denisa Prošková, Veronika Bendová, Alena Vorlíčková, Edith Holá a Tereza Matoušková.
 
V knize najdete také rozhovor s Míšou Maurerovou, herečkou, která má nedonošená dvojčátka (dnes už téměř pětiletý Pepík a Madlenka), a také dalších osm příběhů maminek s jejich kulíšky.

Výtěžek z prodeje knihy, která stojí 290 Kč, putuje na projekty sdružení Nedoklubko, pečující o rodiny s předčasně narozenými dětmi. Kniha, která má 272 stran, vyšla 11. prosince 2013 a bude k dostání v síti hračkáren Bambule, v síti Kanzelsberger a na e-shopu Nedoklubka.
 

E-book Pohádky pro kulíšky 2 bude mít přes 400 stran a jako bonus omalovánky a úkoly ke stažení ve formátu A4. Předpokládaná cena e-booku je 150 Kč.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist