Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Na Déčku se objeví tři nové pořady



31.08.2014

Příští týden opět začíná škola, což děti asi příliš nepotěší. Na druhou stranu se na televizní obrazovky vrací mnoho televizních pořadů a některé se objeví zcela nově. Jako třeba hned tři pořady na dětské televizní stanici Déčko.

Foto: Filharmonici / Česká televize

Nově budou moci děti sledovat třeba pořad Filharmonici s Adamem Mišíkem. Adam Mišík v něm společně s mladými muzikanty seznamuje diváky s klasickými hudebními nástroji i s jejich uplatněním ve všech možných žánrech - nejen v symfonickém orchestru, ale i v různých jiných formacích.

Foto: U6 – úžasný svět techniky / Česká televize

Všichni, kdo mají rádi vědu, uvítají pořad U6 – úžasný svět techniky. Pětičlenná družstva mezi sebou zápolí ve vědomostním kvízu, prokazují fyzickou obratnost, hádají názvy neznámých předmětů, vyzkouší si fyziku v praxi a při závěrečném setkání v ponorce musí z předložených informací a indicií určit, který z významných vědců si s nimi domluvil schůzku.

Posledním novým pořadem je Malovaná čítanka, ve které se děti ocitnou v prostředí plném polštářů, obláčků a obrázků, které budou vznikat během čtení přímo před zraky nejmenších diváků.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist