Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Kouzelný park je tu s velkým animovaným dobrodružstvím!



10.03.2019

Americko-španělská rodinná komedie Kouzelný park se nezadržitelně blíží. Do kina si na ni budete moci zajít už od 14. března 2019. Před časem jsme vám ji představili, nyní přinášíme ještě více informací, nové obrázky i trailer.

 

Foto: Paramount Pictures (3x)

Tou nejúžasnější zábavou, jakou si lze představit, bylo pro June a její maminku vymýšlení neobvyklých atrakcí. Díky své bezbřehé fantazii dokázaly vyčarovat kouzelný park, v němž všechny ty neuvěřitelné atrakce řídí mluvící zvířata. Bezpečáka dělá dikobraz, který se ale všeho bojí a ve stresu střílí bodliny. Údržbu zase mají na starosti dva bobři, náramní vtipálci.

 

June ale není pouze snílek. Je to i praktická a šikovná holka, která zkouší alespoň některé z fantastických modelů skutečně postavit – z toho, co jí zrovna přijde pod ruku. Takové pokusy zpravidla nedopadají dobře, většinou končí demolicí celého sousedství. Po jedné obzvlášť velké destrukci June slíbí, že začne sekat dobrotu. Nečekané starosti ji navíc připraví o chuť atrakce i jen vymýšlet. A najednou – přestane snít.

Naštěstí ji osud zavede na zpustlé místo, kde kdysi skutečně stával park, jaký si vysnila. Dokáže v sobě dívka znovu probudit fantazii a zastavit nevyhnutelný zánik atrakcí? Zvířecí personál na ni dost spoléhá…

 

Film režíroval David Feiss, který má za sebou např. titul Lovecká sezóna: Strašpytel (2015). O scénář se postarali Josh Appelbaum (Podfukáři, Želvy Ninja aj.) a André Nemec (též Podfukáři, Želvy Ninja ad.). V originálním znění propůjčili hrdinům své hlasy Brianna Denski (June), Jennifer Garner (Junina máma), Matthew Broderick (Junin táta) a další.

 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist