Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Kanadská studia připravují čtyři nové animované projekty!



19.09.2012

Produkční společnosti Arc Productions a Tayrona Films, které toho času sídlí v kanadském Torontu, spojily své síly, aby společně vyprodukovaly čtyři nové animované filmy! Kvůli tomuto partnerství založila Tayrona Films zvláštní sekci Tayrona Animation, která bude financovat a produkovat snímky právě ve spolupráci s Arc Productions, a která bude sloužit i jako produkční a trikové studio pro celovečerní filmy.

arc
Foto: Archiv
 

První film z jejich společné koprodukce, který je založen na scénáři Kevina Almeida a Jeffa Treppela, se nazývá Legendy z Underzoo. Snímek, který si vezme pod patronaci Arc Productions, bude vyprávět příběh skupiny zvířat, které se vydají na dobrodružnou cestu s cílem najít poklad pohřbený v tajemném místě zvaném Underzoo.

Druhý připravovaný projekt studia má pracovní název Darwin: Příběh z Galapág a bude zřejmě pojednávat o výzkumech proslulého britského přírodovědce na ostrovech v Tichém oceáně. Třetí projekt se jmenuje Aurora: Duch severního medvěda a jeho děj není zatím znám. Oba příběhy napsal autor bestsellerů Erik Daniel Shein, od čehož si Tayrona Animation slibuje velký divácký zájem.

Podle plánů, které jsou známy médiím, každá společnost vytvoří dva filmy. Námět čtvrtého snímku, který tedy bude mít podle všeho na triku Arc Productions, bude oznámen v nejbližších týdnech.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist