Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Jak vycvičit draka – lekce třetí



21.01.2019

Brzy se dočkáme! Již 21. února 2019 konečně vstoupí do našich kin třetí díl animovaného dobrodružného fantasy Jak vycvičit draka. Rezervujte si tento den pro poslední napínavou výpravu Škyťáka a Bezzubky.

Foto: Universal Pictures (3x)

Věrní fanoušci už jistě tuší, co se v nejnovějším pokračování dračích dobrodružství bude dít. Ale podělme se o informace s těmi, kteří možná maličko zaspali…

Ostrov Blp je pravým dračím rájem, jejž obývají také Vikingové. Anebo je to vikingský ráj obývaný draky, těžko říct. Každopádně tu bývalí nepřátelé žijí bok po boku v dokonalé harmonii. Nevládne jim nikdo jiný než mladý náčelník Škyťák, který má rád jednak létání s dračím parťákem Bezzubkou, jednak svou kamarádku Astrid. Zamilovaný však není jenom on!

 

Rozkošná bílá dračice Bleskoběska doslova uhrane Bezzubku, a tak tady místo obávaného Nočního běsu najednou máme nejistého puberťáka. Zřejmě i kvůli tomu nezavětří nebezpečí blížící se ke břehům ostrova. Ve snaze najít útočiště pro ohrožené draky pátrají Škyťák a Astrid po bájném Skrytém světu, kde by se dračí přátelé mohli ukrýt. Najdou ho ale včas?

Film Jak vycvičit draka 3 vznikl stejně jako jeho předchůdci podle předlohy Cressidy Cowellové. Její knihy (např. Jak se stát pirátem, Jak správně mluvit dracky, Jak zlomit dračí prokletí aj.) u nás vydává nakladatelství Brio, které je součástí nakladatelství Slovart. Pokud jste si Škyťákovy knižní příběhy oblíbili, vězte, že Brio nyní připravuje k vydání první díl nové řady z pera Cressidy Cowellové. Jsou jím Kouzelníci z pradávna.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist