Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Hurá, další rodinný film je tady! Vezměte své děti na Velkou šestku!



21.01.2015

Také jste si říkali, že po novém roce distributoři filmů nějak pozapomněli na děti? Naštěstí od zítřka se začíná uvádět nový film, na který můžete jít s celou rodinou. Velká šestka skvěle pobaví a bude soutěžit o Oskara!

Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures

Film je klasickou Disneyovkou, ale tentokrát se zde místo roztomilých zvířátek setkáte s bandičkou rozpustilých kluků a také s roboty. Film se odehrává v městě budoucnosti, kde se na pokoutních místech bojuje robot proti robotovi. Hlavní hrdinou je zázračný dětský stavitel robotů Hiro Hamada.

Ten využije svůj geniální talent a přetvoří svého bratr Tadashi a kamarády dívku Go GoTamago, vyhledávající adrenalinové zážitky, čistotou posedlého Wasabi No-Ginger, sličnou chemičku Honey Lemon a jejich fandu Freda v high tek hrdiny, aby společně bojovali proti zlu.

 

Film se inspiroval stejnojmenným komixem od Marvela a kromě zdařilé akce je plný humoru. V češtině postavy dabují Kamil Halbich (Baymax), Ondřej Havel (Hiro), Ladislav Županič (Callaghan), Táňa Vilhelmová (GoGo), Anna Theimer Suchánková (Honey Lemon), Marek Holý (Tadashi), Michal Holán (Wasabi), Jan Dolanský (Fred), Miloslava Pleštilová (Cass) a Jiří Dvořák (Krel).

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist