Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Hledá se princezna, značka: v kině!



14.05.2018

Hledá se princezna je ukrajinská animovaná fantasy komedie, která do našich kin zavítá už 17. května 2018! Pohádková romance o Ruslanovi a Mile nadchne každého milovníka Disneyho filmů.

Foto: Film.ua/UFD

Děj se odehrává v době statečných rytířů, půvabných princezen a prohnaných čarodějů. Ruslan je kočovný herec, jenž sní o titulu rytíře. Jednoho dne potká překrásnou Milu a zamiluje se do ní.

Jejich štěstí ale netrvá dlouho, protože zlý čaroděj Chornomor potřebuje Milinu sílu lásky, aby ji přeměnil v temnou magickou moc. Vykouzlí tedy ohromný vír a před Ruslanovýma očima Milu unese. Mladík nemá ani tušení, že je dívka dcerou krále, a bez váhání se ji vydává hledat. Podaří se mu překonat všechny překážky a dokázat, že skutečná láska je silnější než kouzla?

Příběh plný humorných situací zaujme diváky každého věku. Pokud však stále váháte, zda mu dát šanci, podívejte se nejprve na jeho oficiální webové stránky. Můžete si tam přečíst další podrobnosti o filmu a jednotlivých postavách. Vaše děti pak jistě potěší omalovánky a wallpapery ke stažení.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist