Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Filmová adaptace úspěšného románu V pasti času se blíží!



05.03.2018
Připravované fantasy s příměsí sci-fi V pasti času (A Wrinkle in Time) vtrhne do amerických kin již 9. března 2018. V našich kinech se pak na něj můžeme těšit od 12. dubna. Je proto nejvyšší čas, abychom si tuto napjatě očekávanou záležitost představili.
 
 
Photo © Walt Disney Pictures
 
Napínavé dobrodružství pro celou rodinu
 
Hrdinkou příběhu je středoškolačka Meg Murryová, která nemá právě vysoké sebevědomí, ale přesto se snaží zapadnout mezi své vrstevníky. Je dcerou světoznámého fyzika, navíc je sama velmi inteligentní a talentovaná, takže to nemá zrovna jednoduché. Situaci jí ještě zkomplikuje otcovo záhadné zmizení.
 
 
Storm Reid, Photo © Walt Disney Pictures
 
Dívčin mladší bratr Charles Wallace představí Meg i jejímu spolužákovi Calvinovi tři nebeské bytosti, které zavítaly na Zemi, aby nezvěstného vědce našly. Všichni společně se vydávají na cestu plnou akce a kouzel.
 
Skládáním času a prostoru se přenášejí mezi světy za hranicemi fantazie a jsou nuceni čelit mocnému zlu. Na Zemi se Meg může vrátit pouze v případě, že se naučí čelit temnotě ve svém nitru a dokáže porazit sílu, která se rychle šíří vesmírem. Podaří se jí to?
 
Těšte se na hvězdné obsazení!
 
Film byl natočen podle oceňovaného příběhu pro děti a mládež od Madeleine L'Engle, jehož české vydání plánuje nakladatelství Slovart na 12. března 2018. Filmová adaptace láká na velká jména v hlavních rolích: Chris Pine, Mindy Kaling, Oprah Winfrey nebo Reese Witherspoon. V roli středoškolačky Meg se nám představí čtrnáctiletá Storm Reid.
 


Reese Witherspoon a Storm Reid, Photo © Walt Disney Pictures
 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist