Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Film Hurvínek přijde do kin v srpnu představil svůj pouták



23.06.2017

Již na konci srpna se začne v kinech promítat nový dětský animovaný film Hurvínek a kouzelné muzeum. Nyní film představil pouták, který ukáže, v jakém duchu se film režiséra Martina Kotíka ponese.

Foto: mega.nz

A o čem ve filmu půjde? Pan Spejbl pracuje jako hlídač Muzea loutek, kterému však hrozí zbourání. Hurvínek zase jednou neposlouchá a podaří se mu proniknout do  uzavřených prostor muzea, kde objeví svět, skrytý před zraky návštěvníků.

A právě v podzemí je ukryto nejen tajemství kouzelného muzea, ale i klíč k jeho záchraně. Hurvínka čeká největší dobrodružství v životě, při němž musí prokázat chytrost, šikovnost, odvahu a smysl pro přátelství, aby zachránil ´taťuldu´, ale i kouzelné muzeum a celé město z nadvlády zločinného Pána loutek.

Z filmu typicky loutkového se stal film animovaný, což nebylo jednoduché.  Na příběhu se spolu se scenáristou Petrem Nepovímem scenáristicky podílel Miki Kirschner, obě hlavní postavy filmu Hurvínek a kouzelné muzeum namluví Martin Klásek, dnes umělecký šéf Divadla S+H. Film se symbolicky stal i poslední dabérskou rolí nedávno zesnulé ředitelky Divadla Spejbla a Hurvínka Heleny Štáchové. 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist