Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Druhý Paddington je svižnější a zábavnější



04.01.2018

Jistě už jste slyšeli o úspěšné rodinné komedii Paddington, jejímž hrdinou je malý medvěd z Peru, který miluje marmeládu a nosí červenou čepici. Jeho teta Lucy jej poslala do Londýna, aby tam našel nový domov. A to se mu skutečně podařilo.

Foto: StudioCanal

Paddington se dal dohromady s rodinou Brownových a zažil řadu veselých i nebezpečných okamžiků. Mohlo by se zdát, že jeho příběh šťastně skončil. Do kin však nedávno vstoupilo pokračování s názvem Paddington 2, které vypráví o medvídkově snaze sehnat narozeninový dárek pro tetu.

Vybere si pro ni unikátní leporelo, na něž ale nemá dostatek peněz, a tak začne hledat práci. Protože je tak trochu nešika, můžete se spolehnout, že se to neobejde bez několika pořádných a vtipných katastrof. Dostane se, chudák, dokonce i do vězení. Je ovšem třeba zdůraznit, že věznice jeho přítomností mnoho získá. Přinejmenším výtečné marmeládové sendviče, spoustu dalších dobrot a roztomile růžový vzhled.

 

U filmu se však nepobaví pouze děti, nýbrž i dospělí, kteří si rádi znovu vychutnají kouzelnou londýnskou atmosféru a příjemný, jednoduchý příběh s půvabnou zápletkou. Jeho největším esem v rukávu je přitom Hugh Grant v roli padoucha! A to je něco, co si rozhodně nesmíte nechat ujít.

Pokud jste si mysleli, že nejšílenější taneční kreace populárního britského herce představil film Hudbu složil, slova napsal (či snad Láska nebeská) a vás už nemůže naprosto nic překvapit – mýlíte se! Hodně. To, co Hugh Grant předvádí ve druhém díle Paddingtona, je jednoduše nepopsatelné a každý by to měl vidět na vlastní oči.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist