Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Dětský kanál Jim Jam přináší programové tipy na květen!



26.04.2013

Program je určen jak předškolním dětem, tak jejich rodičům a všem ostatním, kteří se o naše nejmenší starají! Květen 2013 na TV Jim Jam zcela ovládne Bořek Stavitel!

 

borek
Foto: Jim Jam

Díl Bořek stavitel: Bořkův velký plán bude odvysílán v neděli 5. května a v sobotu 11. května v 10:00 a 17:00. Bořek se doslechne o skvělé soutěži na stavbu úplně nového města v blízkém Slunečnicovém údolí a hned o tom také poví všem ostatním.
 
Místní architekt, pan Adams, chce postavit město plné nočních klubů, restaurací a vysokých domů. Bořek zná Slunečnicové údolí velmi dobře z doby, kdy byl ještě malý kluk, a ani trochu se mu nelíbí, že všechny ty nádherné slunečnice budou zničeny. Vymyslí proto skvělý plán! Dokáže Bořek nakonec slunečnice ve Slunečnicovém údolí zachránit?

borek
Foto: Jim Jam

Epizoda Bořek stavitel: Na Divokém západě bude odvysílána v neděli 12. května a v sobotu 18. května v 10:00 a 17:00. Tancovačky a veselice, to je to, na co se Bořek a celá jeho parta těší, když si balí zavazadla a kovbojské klobouky a všichni vyrážejí směrem na západ, kde je čekají úžasné prázdniny, nabité dobrodružstvím!
 
Všichni jsou, stejně jako jejich hostitel Rio Rogers, který jim vypráví napínavé příběhy o legendách městečka Kaktus Creek, vzrušením celí bez sebe. Max je Riovým povídáním úplně ohromen a chce dokázat, že právě on se nejlépe hodí pro život na Divokém západě!
 
Bohužel ale místo dobrodružství, o kterých sní, je to právě Max, který neúmyslně srovná téměř celé městečko se zemí! Dokáže Bořek se svou partou nakonec všechno zachránit?

borek
Foto: Jim Jam

Díl Bořek stavitel: Rytíři z Kamenlotu uvidíme v neděli 19. května a v sobotu 25. května v 10:00 a 17:00. Bořek, Týna a jejich parta zažijí velké překvapení. Bořkův tatínek Robert přijíždí na návštěvu!
 
Všichni ho přivítají s otevřenou náručí, ale pak už je nejvyšší čas pustit se do práce. Bořek dostane za úkol zrenovovat starý hrad. Omylem je ale dohledem nad stavbou místo Bořka pověřen jeho tatínek! Problém je, že Robertova pomoc má naprosto katastrofální následky.
 
Věci se nakonec úplně vymknou kontrole a Bořek s tatínkem se ocitnou v tmavém, špinavém hradním vězení. A jak to Robert nakonec všechno vyřeší?
 
borek
Foto: Jim Jam


Epizodu Bořek stavitel: Závod s časem diváci uvidí v neděli 26. května v 10:00 a 17:00. Bořek a jeho tým mají plné ruce práce se stavbou sportovního stadionu pro Slunečnicové údolí, kde se mají odehrávat první velké sportovní hry!

Protože je to opravdu spousta práce, přemýšlí Bořek o tom, že sežene někoho na pomoc. Pomoc přijíždí. Na scéně se objeví dva nejlepší kamarádi, jeřáb a bagr, kteří všechno dělají společně. Naši dva přátelé se ale rozhodnou, že se místo práce raději trochu porozhlédnou po údolí.

Kamarádi se však najednou pohádají a ztratí, a neštěstí je na světě. Katastrofa, ke které v horách dojde, je znovu spojí dohromady a oni zjistí, jak moc potřebují nejen jeden druhého, ale i Bořkův tým. A Týna mezitím poctivě trénuje se Scramblerovou pomocí na závody!

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Bořek stavitel(262 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist