Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Dětský kanál Jim Jam přináší programové tipy na březen!



01.03.2013

Program je určen jak předškolním dětem, tak jejich rodičům a všem ostatním, kteří se o ně starají! Březen 2013 na TV Jim Jam zcela ovládnou Angelína Balerína a Bořek Stavitel!

ange
Foto: Jim Jam
 

Díl Angelína Balerína: Dobrodružství na moři odvysílá TV Jim Jam 3. a 9. března v 10:00 a 17:00. Slečna Lilly má úžasnou zprávu! Je pozvaná do Dakovie na taneční festival, kam pojede na velikánské lodi. Té největší, jakou v Mouselandu mají.

Na palubě potká Angelína a Alice krásného synovce paní Lilly, Yuriho. Bývalý tanečník dnes pracuje na lodi jako radista. Kapitán pozve slečnu Lilly na uvítací večírek a Yuri ji požádá, aby nikde neříkala, že je jeho teta. Chce sám prokázat své schopnosti. Angelínu napadne, že kapitánovi řekne, jak je Yuri skvělý.

Loď narazí bez varování do ledovce a hrozí, že na několik dní uvízne na moři. Slečna Lilly je zdrcená, protože má strach, že na festival přijede pozdě. Angelína navrhne, aby myšky zahrály své představení na lodi. Náhle se objeví Yuri a další námořníci a stane se něco úžasného!

ange
Foto: Jim Jam
 

Díl Angelína Balerína: Tanec princezny bude odvysílán 10. a 16. března v 10:00 a 17:00. V Mouselandu zažívají krásné časy! Myšky čeká speciální baletní představení v Královském paláci pro královnu Serafinu, jejího manžela vévodu z Cheeseboroughu a jejich děti.

Královna Angelínu požádá, jestli by mohla do hlavních rolí obsadit její dcery. Princezny Valentina a Sofie dostanou tedy každá svou roli. Angelína vybírá balet Spící kráska a princezny v něm zatančí hlavní role.

Královnin manžel, vévoda z Cheeseboroughu mezitím poví Henrymu o duchu, který žije v královském paláci, o lordu Stiltonovi. Henry, který miluje dobrodružství, se vydá do hladomorny, aby ducha našel.

Myška i princezny jsou brzy unavené tím, jak je Angelína neustále peskuje a vzbouření je na spadnutí. Představení je téměř zrušeno, ale na poslední chvíli Angelína všechny přesvědčí, aby vše společně dotáhli do konce a překrásný balet zahráli. Má to jen jedinou chybičku. Kam se ztratil Henry?

borek
Foto: Jim Jam
 

V díle nazvaném Vláčky a domek ve větvích, který bude odvysílán 2. března v 10:00 a 17:00, postaví Bořek pro pana Bentleyho jako narozeninové překvapení krásnou vlakovou soupravu a veverčí rodince pomůže najít nový domov – krásný dům v koruně stromu! Za pomoci svého malého náklaďáčku a notebooku nám pak Bořek ukáže, jak se tohle všechno odehrává v reálném světě.

borek
Foto: Jim Jam
 

V díle Bořek na stavbě: Závod s časem, který uvidíme 17. a 23. března v 10:00 a 17:00, má Bořek a jeho tým mají plné ruce práce se stavbou sportovního stadionu pro Slunečnicové údolí, kde se mají odehrávat první velké sportovní hry! Protože je to opravdu spousta práce, přemýšlí Bořek o tom, že sežene někoho na pomoc.

Pomoc přijíždí. Na scéně se objeví dva nejlepší kamarádi, jeřáb a bagr, kteří všechno dělají společně. Naši dva přátelé se ale rozhodnou, že se místo práce raději trochu porozhlédnou po údolí. Kamarádi se však najednou pohádají a ztratí, a neštěstí je na světě. Katastrofa, ke které v horách dojde, je znovu spojí dohromady a oni zjistí, jak moc potřebují nejen jeden druhého, ale i Bořkův tým.

borek
Foto: Jim Jam
 

Díl Bořek na stavbě: Na divokém západě uvidíme 24. a 30. března v 10:00 a 17:00. Tancovačky a veselice, to je to, na co se Bořek a celá jeho parta těší, když si balí svá zavazadla a kovbojské klobouky a všichni vyrážejí směrem na západ, kde je čekají úžasné prázdniny, nabité dobrodružstvím!

Všichni jsou, stejně jako jejich hostitel Rio Rogers, který jim vypráví napínavé příběhy o legendách městečka Kaktus Creek, vzrušením celí bez sebe.

Max je Riovým povídáním úplně ohromen a chce dokázat, že právě on se nejlépe hodí pro život na Divokém západě! Bohužel ale místo dobrodružství, o kterých sní, je to právě Max, který neúmyslně srovná téměř celé městečko se zemí! Dokáže Bořek se svou partou nakonec všechno zachránit?

borek
Foto: Jim Jam
 

V díle Bořek na stavbě: Scrambler záchranář, který bude odvysílán 31. března v 10:00 a 17:00, má Bořek a jeho parta plné ruce práce se stavbou koncertní síně pro speciální zimní oslavy. Přes noc najednou napadne spousta sněhu a Slunečnicové údolí zůstane úplně ochromené.

Robert, Béďa a ještě pár dalších kamarádů uvíznou vysoko v horách a  sněhový pluh stojí u Bořka na dvoře. Bez Bédi, který by protáhnul silnice, bude Bořek muset asi celou párty zrušit! Jestliže se celá parta dá společně do práce, podaří se jim zvítězit i nad špatným počasím? 

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Bořek stavitel(262 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist