Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Chystáte oslavu čtvrtých narozenin vašich dětí? Stavebnice LEGO® Juniors je nadchne a navíc se při hře naučí spoustu nového!



16.03.2017

Děti rostou tak rychle! Všimli jste si, že s blížícími se čtvrtými narozeninami jsou čím dál samostatnější a sebevědomější? Přivítejte rok, kdy budou naplno rozvíjet své současné dovednosti a rychle získávat zcela nové. Možná už vaše děti mají zkušenosti s většími kostkami, které jim přesně padnou do malých ruček, anebo s objevováním světa kostek teprve začínají. V obou případech přijde vhod malá pomoc, aby první pokusy byly úspěšné a stavění je bavilo. V tomto věku se u dětí rozvíjí samostatnost a kreativita a začínají lépe zvládat své emoce. Chtějí si s hračkami hrát déle a nadšeně zkoušejí nové věci. Je to tedy nejlepší čas seznámit je se stavebnicemi LEGO® Juniors.

Foto: Youtube / kanál LEGO

Stavebnice LEGO Juniors jsou navrženy pro děti ve věku od 4 do 7 let, které se nemohou dočkat, až si budou moci hrát s malými kostičkami LEGO, nicméně pro ně stavění složitých modelů může být ještě příliš náročné. Naši návrháři produktů a návodů spolu během vývoje úzce spolupracují, aby se ujistili, že s našimi návody je stavění zábavou i výzvou zároveň. Přehledné a barevné návody děti inspirují a zaručují, že vyzkoušejí různé postupy stavění i úrovně náročnosti přiměřené jejich věku a dovednostem. Díky speciálním prvkům pro rychlý start, které usnadňují stavění, budou vaši milí zpočátku potřebovat jen drobnou pomoc.

Dokonalý přechod mezi kostkami LEGO® DUPLO® a klasickými kostkami LEGO

Malí stavitelé milují stavebnice LEGO DUPLO, protože jsou barevné, kreativní a zábavné. Dříve či později je však začnou fascinovat klasické kostičky LEGO pro „velké děti“. Stavebnice LEGO Juniors umožňují zvídavým dětem užít si hru s malými kostkami LEGO ve spojení s většími prvky. Díky jednoduchým návodům a větším elementům, které zjednodušují stavění, zvládnou vaši malí stavitelé dokončit stavebnici sami. A budou se cítit skvěle a dospěle! Všechny kostičky a prvky ze stavebnic LEGO Juniors lze použít i později, protože jsou plně kompatibilní s ostatními stavebnicemi pro starší děti.

Dokonalý nástroj k rozvíjení dětských dovedností

V neposlední řadě vašim dětem všechny stavebnice LEGO® poskytují nekonečné příležitosti ke hře, která je baví, pomáhá jim získávat nové dovednosti a podporuje jejich tvořivost i představivost!

Nyní když už znáte všechny výhody stavebnic LEGO Juniors, můžete se sami podívat, která by se hodila nejvíce pro čtvrté narozeniny vašich dětí.

 

Pomozte vašemu oslavenci stát se hrdinou díky stavebnici LEGO® Juniors Honička s policejní dodávkou (10735)! Zločinec ukradl drahocenný drahokam ze sejfu v LEGO City a nyní se snaží utéci! Rychle! Váš ochránce musí naskočit do policejní dodávky a ujíždět, co to jen jde, aby mu do cesty postavil zátaras. Nechte jej dopadnout zločince, zamknout ho v zadní části vozu a odvézt ho do vězení. Policisté LEGO Juniors dokončili další misi díky vašemu malému odvážlivci! 

 

Pozor, hoří! V opuštěném domě ve městě LEGO® City propukl požár. Zvládne váš malý hrdina se stavebnicí Kufřík hasičské hlídky (10740) plameny zkrotit? Musí rychle připravit hasičskou motorku a pickup do akce. Oheň se dostal už i na střechu domu, je potřeba zapojit patrovou plošinu. Malí hrdinové musí dávat pozor, aby je nespálily plameny šlehající ze dveří. Tento LEGO Juniors kufřík je plný překvapení a dobrodružství. 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist