Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Chystá se nový večerníček Mlsné medvědí příběhy



15.09.2017

Děti se mohou těšit na nový večerníček, který bude vyprávět příběh dvou medvědů, co rádi mlsají. Jmenuje se Mlsné medvědí příběhy, vytvořilo ho duo režisérek Alexandry Hetmerové a Kateřiny Karhánkové a  vzniká na motivy knížky Zbyňka Černíka Malá medvědí knížka.

Foto: Mlsné medvědí příběhy

Jedním z hrdinů večerníčku je medvěd Norbert. Nedvěd je velký medvěd brtník. Je to pohodář, kterého jen tak něco nerozhází. Je sebevědomý, nebojácný, ale taky dost neohrabaný. Ať se vyskytne jakýkoli problém, snaží se nalézt řešení. Inspiraci čerpá z nejrůznějších dostupných zdrojů, ale často informaci poplete nebo ji řekne napůl a tím je oba dostane do šlamastyky.

 

Druhým z povedené dvojice je medvěd Miška. Miška je na medvěda velice drobounký a ostatní zvířátka se mu proto smějí. Všechno ho snadno vyděsí a co mu kdo řekne, bere doslova. Je citlivý na svou výšku, a proto se snaží vylézt prakticky po čemkoliv a co možná nejvýše. Pohybuje se s neuvěřitelnou rychlostí a mrštností. Miška se na Nedvěda obrací s nejrůznějšími dotazy a on na ně vždy s přehledem najde odpověď, i když o její správnosti můžeme často pochybovat.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist