Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Cesta do kina za králem trollů nabízí magickou podívanou!



19.03.2018

Cesta za králem trollů je nový norský film pro celou rodinu. Kdo má rád fantasy, pohádky a dobrodružství, měl by si na něj zajít do kina od 15. března 2018!

Foto: Maipo Film (3x)

Začíná to jako klasická pohádka…

Nejmladší ze tří farmářových synů, Espen, byl vždycky tou černou ovcí, která ostatním slouží leda k posměchu. Pro pořádnou práci se nehodí a jen věčně chodí s hlavou v oblacích. Přesto mu doma svěřili jeden důležitý úkol – udržet v kamnech oheň. Nejenže to nezvládne podle představ, ale dokonce ještě podpálí chalupu.

Otloukánek se pomalu stává hrdinou!

Zní to jako zajímavá náhoda, že zrovna tenhle nešika potká v lese princeznu Kristin. Ta utíká z rodného hradu, aby se nemusela provdat za namyšleného prince Frederika. Naneštěstí ale krátce po setkání s Espenem zjistí, že staré báchorky o Králi trollů jsou pravdivé. Kristinin otec vyhlásí po své neposlušné dceři pátrání.

 

Za její nalezení slibuje nejen její ruku, nýbrž i polovinu království. Pro Espenovy bratry i pro Espena samotného je to pochopitelně lákavá nabídka, a tak bez váhání vyrážejí na výpravu.

Na své dobrodružné pouti potkají spoustu příšer a dostanou se na řadu kouzelných míst, z nichž magie jen prýští. Na konci je však čeká to nejnáročnější – hrozivý a patrně i nepřemožitelný král trollů.

Nenechte si ujít tuhle magickou podívanou, v níž vás přivítají Vebjørn Enger, Synnøve Macody Lund, Mads Sjøgård Pettersen, Eili Harboe, Allan Hyde a mnozí další.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist