Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Čarodejnice přijedou na návštěvu za čerty!



01.07.2016

Chcete tip na výlet s vašimi dětmi první prázdninový víkend? Jeďte se s nimi podívat na to, jak dopadne setkání čertů a čarodejnic. V sobotu a v neděli k tomuto zvláštnímu setkání dojde v Úštěku v muzeu čertů.

Foto: Facebook

Ve dnech 2. a 3. 7. obsadí pekelné sklepy v Úštěku pravé a nefalšované čarodějnice. Přijedou totiž za čerty na návštěvu ze sesterského Muzeum čarodějnic – Kadaň. Vstupné pro dospělé činí 90 korun, pro děti 6 korun.

Muzeum čertů se zabývá čerty českými, kteří prý na rozdíl od těch světových nejsou vymyšlení a ještě jsou prý dobrosrdeční. Muzeum čertů Úštěk se nachází v prostorách gotického podzemí, kromě nich je v muzeu dále k vidění expozice dřevěných soch z autorské dílny řezbářů Věry a Jaroslava Stejných, precizní grafiky a ilustrace čertů z pera Karla Franty, pohyblivý čertí svět, obraz Poslední večeře stylizované v čertí verzi, pohyblivý čert z Mexika, výtvarná díla uměleckého spolku „Spolu“ z Ústí nad Labem a řada dětských výtvarných děl inspirovaných slavnými čertími pohádkami.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist